Wetsvoorstel Verbetering Functioneren VvE’s aangenomen door Eerste Kamer

Datum 02 / 06 / 2017
Door Rijssenbeek Advocaten In Nieuwsberichten en Blog

wetsvoorstel Verbetering Functioneren Vereniging van Eigenaars

In de @Rijssenbeek van 23 februari 2017 hebben wij aangegeven dat op 21 februari jl. het wetsvoorstel ‘verbetering functioneren verenigingen van eigenaars’ was aangenomen door de Tweede Kamer.

Na goedkeuring van de Tweede Kamer dient ook de Eerste Kamer het wetsvoorstel aan te nemen. Na ondertekening van de wettekst door de Koning en de Minister én publicatie van het wetsvoorstel, treedt dan de wet daadwerkelijk in werking.

Ook de Eerste Kamer heeft nu het wetsvoorstel aangenomen. Betreffende de inwerkingtreding is bepaald dat dit op een bij Koninklijk Besluit te bepalen tijdstip geschiedt. Dit tijdstip is vooralsnog niet bekend, maar de verwachting is dat dit 1 januari 2018 zal zijn. Zodra de inwerkingtreding definitief bekend is, laten wij u dat uiteraard weten!

Wij zullen onder meer tijdens de Rijssenbeek Corporatie-, Onderwijs- en Incassodag 2017 (COI-dag) op 26 oktober a.s. uitgebreid stilstaan bij de gevolgen die de wetswijziging met zich brengt voor VvE’s.

Heeft u naar aanleiding van voorgaande vragen, dan kunt u contact opnemen met Jarl van Sonsbeek of mr. Paul Bekkers.

Terug naar overzicht

Juridische abonnementen

Met onze abonnementen bieden wij continue juridische ondersteuning, bijstand en actuele informatie op het gebied van appartementsrecht.

Juridische abonnementen

Nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en nieuwsberichten? Meld u zich dan aan voor onze nieuwsbrief.

Rijssenbeek Advocaten - Velperweg 35-1 - 6824 BE Arnhem - E info@rijssenbeek.nl - T 026 - 443 42 49

© Copyright 2015 - Rijssenbeek Advocaten

Gerealiseerd door Nicetoclick.com