VvE & Energie

Datum 13 / 05 / 2016
Door Tom Gilsing In Kennisbank, Nieuwsberichten en Blog

bestemming splitsingsakte

De afgelopen jaren is het energierecht een vast onderdeel van onze dienstverlening geworden. Vele cliënten hebben zich al door ons laten bijstaan. Vandaag lanceert Rijssenbeek Advocaten een nieuw deel op haar website: rijssenbeek.nl/energierecht.

Energie en duurzaamheid zijn belangrijke thema’s in de maatschappij. Ook VvE’s krijgen daar steeds meer mee te maken. Het grensgebied tussen het appartementsrecht en het energierecht levert steeds vaker vraagstukken en geschillen op. De rechtspositie van VvE’s ten opzichte van (particuliere) leveranciers, de toepassing van milieubelastingen op VvE’s en verdeling van (stook)kosten zijn voorbeelden van steeds terugkerende onderwerpen van adviesvragen en geschillen waarbij de specialisten van Rijssenbeek Advocaten worden ingezet. Onze energierecht specialisten adviseren VvE-beheerders, bestuurders van VvE’s, recreatieparken, particuliere appartementseigenaren en woningcorporaties.

Op korte termijn zal ook de kennisbank worden uitgebreid met informatie over energierecht voor VvE’s en woningcorporaties.

Vragen? Neem contact op met mr. Tom Gilsing.

Terug naar overzicht

Juridische abonnementen

Met onze abonnementen bieden wij continue juridische ondersteuning, bijstand en actuele informatie op het gebied van appartementsrecht.

Juridische abonnementen

Nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en nieuwsberichten? Meld u zich dan aan voor onze nieuwsbrief.

Rijssenbeek Advocaten - Velperweg 35-1 - 6824 BE Arnhem - E info@rijssenbeek.nl - T 026 - 443 42 49

© Copyright 2019 - Rijssenbeek Advocaten

Gerealiseerd door Nicetoclick.com