Vrije advocaatkeuze

In veel gevallen kent een rechtsbijstandsverzekering een vrije advocaatkeuze. U kiest dan zelf uw advocaat.

Vrije advocaatkeuze

Rijssenbeek Advocaten wordt als VvE-rechtspecialist vaak gevraagd door rechtsbijstandsverzekeraars om voor verzekerde VvE’s en eigenaren van appartementen op te treden. Wij worden dan bijvoorbeeld gevraagd door Stichting Achmea Rechtsbijstand (SAR), DAS Rechtsbijstand of ARAG. Maar ook rechtsbijstandverzekerden van andere verzekeraars staan wij graag bij. U heeft namelijk een vrije advocaatkeuze. Omdat wij veel contacten hebben met deze verzekeringsmaatschappijen zijn de lijnen vaak kort en kunnen snel goede afspraken gemaakt worden zodat de VvE of een appartementseigenaar snel wordt bijgestaan door een van onze specialisten.

Rechtsbijstand verzekerd en een VvE-specialist nodig?

Als uw VvE of uzelf een rechtsbijstandverzekering heeft, dan heeft u recht op een vrije advocaatkeuze. Uw rechtsbijstandsverzekeraar kan dan in het geval van een verzekerd geschil uw rechtsbijstandsverzoek uitbesteden aan Rijssenbeek Advocaten. Wij maken dan met de rechtsbijstandverzekering afspraken over de kosten van bijvoorbeeld de bijstand in een procedure.

De kosten van inschakeling van Rijssenbeek Advocaten worden vergoed door de rechtsbijstandverzekering. Dat geldt zowel voor VvE’s als voor eigenaren met een appartement in een VvE. Daarbij is dan wel belangrijk dat een en ander vooraf goed wordt afgestemd met de rechtsbijstandsverzekeraar.

Heeft u hier hulp bij nodig, neem dan contact met ons op: bel naar (026-4434249) of stuur een e-mail
naar (
info@rijssenbeek.nl).