Vooraankondiging Onderwijsdag

Datum 07 / 06 / 2019
Door Rijssenbeek Advocaten In Nieuwsberichten en Blog

Rijssenbeek Advocaten organiseert sinds 2012 de Onderwijsdag speciaal voor VvE-beheerders en (particuliere) VvE-bestuurders. Ieder jaar worden onderwerpen gekozen waarmee u dagelijks te maken heeft. De specialisten van Rijssenbeek Advocaten benaderen de onderwerpen vanuit uw dagelijkse praktijk.

Dit jaar zijn er ook workshops die speciaal zijn toegespitst op medewerkers van de financiële administratie, de medewerkers van de afdeling debiteurenbeheer en (beleids)medewerkers bij woningcorporaties.

Elk onderwerp wordt afzonderlijk behandeld in een workshop. Op één middag worden meerdere workshops gegeven, zodat u de workshops kunt kiezen die bij uw werkzaamheden en interesses passen.

Bovenstaand treft u alvast een overzicht aan van de onderwerpen van de workshops die op de onderwijsdag worden aangeboden. U kunt uit alle aangeboden workshops kiezen. Wel wijzen wij u erop dat de workshops weergegeven in rood wat meer zijn toegespitst op VvE-beheerders en VvE-bestuurders. Tevens bieden wij dit jaar de verdiepingsworkshop VvE & Verjaring aan (paars), over het verkrijgen van een exclusief gebruiksrecht door verjaring.

De workshops die aansluiten op de werkzaamheden van medewerkers van de financiële administratie en van de afdeling debiteurenbeheer zijn weergegeven in de kleur blauw. Tenslotte is de in groen weergegeven workshop met name interessant voor de (beleids)medewerkers bij woningcorporaties.

De onderwijsdag vindt plaats in het Van der Valk hotel in Veenendaal, direct langs de A12, op dinsdag 19 november 2019. De onderwijsdag begint om 13.15 uur en wordt na twee workshopsrondes rond 16:15 uur gezamenlijk afgesloten onder het genot van een drankje, waarbij beheerders, (particuliere) bestuurders, incasso- en corporatiemedewerkers met elkaar kennis kunnen maken.

Begin september ontvangt u de officiële uitnodiging met het volledige inhoudelijke programma en vanaf dan kunt u zich aanmelden. Noteer dus nu alvast dinsdag 19 november 2019 in uw agenda!

Terug naar overzicht

Juridische abonnementen

Met onze abonnementen bieden wij continue juridische ondersteuning, bijstand en actuele informatie op het gebied van appartementsrecht.

Juridische abonnementen

Nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en nieuwsberichten? Meld u zich dan aan voor onze nieuwsbrief.

Rijssenbeek Advocaten - Velperweg 35-1 - 6824 BE Arnhem - E info@rijssenbeek.nl - T 026 - 443 42 49

© Copyright 2019 - Rijssenbeek Advocaten

Website gerealiseerd door RIFF Online.