SAVE THE DATE

Datum 19 / 05 / 2020
Door Rijssenbeek Advocaten In Kennisbank, Nieuwsberichten en Blog

  Onderwijsdag

12 november 2020

Rijssenbeek Advocaten organiseert sinds 2012 een speciale Onderwijsdag voor VvE-beheerders en (particuliere) VvE-bestuurders. Ieder jaar worden onderwerpen geselecteerd waarmee u dagelijks te maken heeft. De specialisten van Rijssenbeek Advocaten behandelen de onderwerpen vanuit uw dagelijkse praktijk.

Ook dit jaar zijn er weer workshops die speciaal zijn toegespitst op medewerkers van de financiële administratie, de medewerkers van de afdeling debiteurenbeheer en (beleids)medewerkers bij woningcorporaties.

Elk onderwerp wordt afzonderlijk behandeld in een workshop. Op één middag worden meerdere workshops gegeven, zodat u de workshops kunt kiezen die bij uw werkzaamheden en interesses passen.

In juni 2020 ontvangt u meer informatie over de onderwijsdag. Vanzelfsprekend houden wij bij de voorbereidingen op de Onderwijsdag de maatregelen tegen het coronavirus in de gaten en worden alle mogelijkheden onderzocht om op verantwoorde wijze invulling aan deze dag te kunnen geven. Noteer in ieder geval alvast donderdag 12 november 2020 in uw agenda!

 

Terug naar overzicht

Juridische abonnementen

Met onze abonnementen bieden wij continue juridische ondersteuning, bijstand en actuele informatie op het gebied van appartementsrecht.

Juridische abonnementen

Nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en nieuwsberichten? Meld u zich dan aan voor onze nieuwsbrief.

Rijssenbeek Advocaten - Velperweg 35-1 - 6824 BE Arnhem - E info@rijssenbeek.nl - T 026 - 443 42 49

© Copyright 2019 - Rijssenbeek Advocaten

Website gerealiseerd door RIFF Online.