Rijssenbeek Incasso voor VvE’s

Datum 23 / 03 / 2021
Door Rijssenbeek Advocaten In Nieuwsberichten en Blog

Veelal kent men Rijssenbeek Advocaten als meest vertrouwde appartementsrecht-specialist. Wist u dat Rijssenbeek Advocaten tevens een op zichzelf staande incasso-afdeling kent?

Rijssenbeek Incasso is specialist op het gebied van incasseren van VvE-bijdragen, zoals (voorschot-) bijdragen, definitieve bijdragen en/of stookkosten. Rijssenbeek Incasso begeleidt uw VvE, op basis van het “no cure, no pay” principe, hierin vanaf een eerste brief tot en met zo nodig de (complexe) executie van een appartementsrecht.

Gezien onze zeer ruime ervaring (her)kennen we de verweren van de debiteuren en de juridische voetangels en klemmen in incassoprocedures. Ook de meer complexe incasso’s zijn (dus) juist bij ons in goede handen. Omdat de debiteur mede-eigenaar binnen de VvE is, is respect voor de debiteur en zijn individuele situatie voor ons vertrekpunt.

Niet alleen VvE’s die een juridisch abonnement (OJD) met ons kantoor hebben, maar álle VvE’s kunnen incasso-opdrachten aan ons verstrekken. We werken landelijk, zonder voorschotten, met korte lijnen en VvE’s hebben online inzage in de lopende zaak.

Voor vragen over de mogelijkheden kunt u contact opnemen met Bianca Klein Bleumink of Glen Stokman.

Terug naar overzicht

Juridische abonnementen

Met onze abonnementen bieden wij continue juridische ondersteuning, bijstand en actuele informatie op het gebied van appartementsrecht.

Juridische abonnementen

Nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en nieuwsberichten? Meld u zich dan aan voor onze nieuwsbrief.

Rijssenbeek Advocaten - Velperweg 35-1 - 6824 BE Arnhem - E info@rijssenbeek.nl - T 026 - 443 42 49

© Copyright 2019 - Rijssenbeek Advocaten

Website gerealiseerd door RIFF Online.