OKTOBER: HR MAAND. Laat dé VvE-recht specialist voor uw VvE een op maat gemaakt Huishoudelijk Reglement opstellen!

Datum 25 / 09 / 2018
Door Esther van Riet In Nieuwsberichten en Blog

kamergewijze verhuur appartementsrecht

Vaak wordt een huishoudelijk reglement opgesteld vlak na splitsing van het gebouw in appartementsrechten en daarna wordt er niet meer naar omgekeken. Het huishoudelijk reglement kan strijdig zijn met de inmiddels gewijzigde wetgeving, waardoor de bepalingen in het huishoudelijk reglement niet meer geldig zijn. Bovendien komt het vaak voor dat VvE’s in het huishoudelijk reglement bepalingen hebben opgenomen, die in strijd zijn met het splitsingsreglement. In die gevallen kan door de VvE in rechte geen beroep op deze bepalingen worden gedaan. De vraag is dan ook of het huishoudelijk reglement van uw VvE nog wel van deze tijd is. Daarnaast vergeten VvE’s bepaalde zaken in het huishoudelijk reglement te regelen die nu juist wel in het huishoudelijk reglement geregeld zouden moeten worden. Denk aan bepalingen over op- en aanbouw of de eisen waaraan harde vloerbedekking moet voldoen.

Kortom: tijd om Rijssenbeek Advocaten in te schakelen om een op maat gemaakt huishoudelijk reglement te laten opstellen!

In de maand oktober van dit jaar kan de VvE ons kantoor tegen een gereduceerd tarief opdracht geven voor het opstellen van een voor de VvE op maat gemaakt (nieuw) huishoudelijk reglement. De kosten voor het opstellen van een voor de VvE op maat gemaakt (nieuw) huishoudelijk reglement variëren normaal vanaf € 1.250,00 exclusief btw. Echter, indien de VvE in de maand oktober 2018 opdracht aan ons kantoor geeft voor het opstellen van een nieuw huishoudelijk reglement, dan zal bij de VvE slechts het gereduceerde tarief van € 995,00 exclusief btw in rekening worden gebracht.

Wilt u uw huishoudelijk reglement laten vernieuwen? Neem contact op met mr. Esther van Riet of mr. Michel Elbers.

Terug naar overzicht

Juridische abonnementen

Met onze abonnementen bieden wij continue juridische ondersteuning, bijstand en actuele informatie op het gebied van appartementsrecht.

Juridische abonnementen

Nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en nieuwsberichten? Meld u zich dan aan voor onze nieuwsbrief.

Rijssenbeek Advocaten - Velperweg 35-1 - 6824 BE Arnhem - E info@rijssenbeek.nl - T 026 - 443 42 49

© Copyright 2019 - Rijssenbeek Advocaten

Gerealiseerd door Nicetoclick.com