Anne Vermeulen-Jonkers, 13 mei 2016

VvE & Energie

De afgelopen jaren is het energierecht een vast onderdeel van onze dienstverlening geworden. Vele cliënten hebben zich al door ons laten bijstaan. Vandaag lanceert Rijssenbeek Advocaten een nieuw deel op haar website: rijssenbeek.nl/energierecht.

Energie en duurzaamheid zijn belangrijke thema’s in de maatschappij. Ook VvE’s krijgen daar steeds meer mee te maken. Het grensgebied tussen het appartementsrecht en het energierecht levert steeds vaker vraagstukken en geschillen op. De rechtspositie van VvE’s ten opzichte van (particuliere) leveranciers, de toepassing van milieubelastingen op VvE’s en verdeling van (stook)kosten zijn voorbeelden van steeds terugkerende onderwerpen van adviesvragen en geschillen waarbij de specialisten van Rijssenbeek Advocaten worden ingezet. Onze energierecht specialisten adviseren VvE-beheerders, bestuurders van VvE’s, recreatieparken, particuliere appartementseigenaren en woningcorporaties.

Op korte termijn zal ook de kennisbank worden uitgebreid met informatie over energierecht voor VvE’s en woningcorporaties.

Vragen? Neem contact op met mr. Tom Gilsing.

Lees ook

Rijssenbeek Incasso: ‘veertiendagen brief’

Een veel besproken onderwerp bij de incasso van de VvE-bijdragen was en is de zogenaamde veertien dagen brief. Om aanspraak te kunnen maken op een vergoeding van d...

Lees volledig bericht