Anne Vermeulen-Jonkers, 19 mei 2020

SAVE THE DATE

Onderwijsdag

12 november 2020

Rijssenbeek Advocaten organiseert sinds 2012 een speciale Onderwijsdag voor VvE-beheerders en (particuliere) VvE-bestuurders. Ieder jaar worden onderwerpen geselecteerd waarmee u dagelijks te maken heeft. De specialisten van Rijssenbeek Advocaten behandelen de onderwerpen vanuit uw dagelijkse praktijk.

Ook dit jaar zijn er weer workshops die speciaal zijn toegespitst op medewerkers van de financiële administratie, de medewerkers van de afdeling debiteurenbeheer en (beleids)medewerkers bij woningcorporaties.

Elk onderwerp wordt afzonderlijk behandeld in een workshop. Op één middag worden meerdere workshops gegeven, zodat u de workshops kunt kiezen die bij uw werkzaamheden en interesses passen.

In juni 2020 ontvangt u meer informatie over de onderwijsdag. Vanzelfsprekend houden wij bij de voorbereidingen op de Onderwijsdag de maatregelen tegen het coronavirus in de gaten en worden alle mogelijkheden onderzocht om op verantwoorde wijze invulling aan deze dag te kunnen geven. Noteer in ieder geval alvast donderdag 12 november 2020 in uw agenda!

Lees ook

Werkzaamheden niet goed uitgevoerd? Hoe voorkomt de VvE dat rechten verloren gaan?

Wanneer de VvE (onderhouds)werkzaamheden opdraagt die niet naar behoren worden uitgevoerd, dient de VvE de betreffende aannemer daarvan tijdig in kennis te stellen...

Lees volledig bericht