Anne Vermeulen-Jonkers, 3 april 2020

De dag van de VvE-Beheerder: 5 maart 2020 De PowerPoint Presentaties

Het lijkt alweer lang geleden. Op donderdag 5 maart 2020 vond de Dag van de VvE-beheerder plaats. Het Instituut Fysieke Veiligheid was dit jaar de locatie en het thema was veiligheid. Als service (en geheugensteun-voor de VvE beheerders die aanwezig waren) sturen wij u de PowerPoint-presentaties van mr. Ali El Fathi en mr. Tom Gilsing.

mr. Ali El Fathi gaf samen met Michel Aartse van Liander een presentatie over gevaarzetting bij hennepplantages binnen appartementencomplexen en de taken en verantwoordelijkheden van de VvE-beheerder bij criminaliteit binnen appartementencomplexen.

De PowerPoint-presentatie van mr. Ali El Fathi treft u hier.

mr. Tom Gilsing gaf vervolgens met Margo Karemaker, promovenda bij de Universiteit Maastricht, een presentatie over de bijzondere risico’s van senioren in appartementencomplexen en de speciale taken en verantwoordelijkheden van de VvE-beheerder in dat kader.

De PowerPoint-presentatie van mr. Tom Gilsing treft u hier.

Neemt u gerust contact met ons op als u vragen of opmerkingen heeft, ook wanneer uw vraag is gericht aan Michel Aartse (Liander) of Margo Karemaker (Instituut Fysieke Veiligheid).

Lees ook

Kamerverhuur te verbieden door VvE?

Het komt steeds vaker voor dat appartementen worden aangekocht met het doel deze geschikt te maken voor kamergewijze verhuur veelal voor bewoning door studenten. H...

Lees volledig bericht