Juridisch abonnement voor verenigingen

Met ons juridisch abonnement voor verenigingen bieden wij beheersverenigingen van o.a. recreatieparken, bedrijfsterreinen en winkeliersverenigingen continue juridische ondersteuning, rechtsbijstand en actuele informatie op het gebied van verenigingsrecht. Onze actieve werkwijze en op de praktijk gerichte adviezen voorkomen een hoop problemen. In meer dan 75% van de gevallen lukt het ons door advies en tussenkomst uit de rechtszaal weg te blijven. Dat is een grote winst voor beheersverenigingen. Ook daarmee onderscheiden wij ons ten opzichte van onder meer rechtsbijstandsverzekeraars, die vaak pas in actie komen als er al een geschil is. Samen met onze hoge kwaliteit, praktische adviezen, snelheid en korte lijnen, maakt dit Rijssenbeek Advocaten de juiste partij voor beheersverenigingen.

Tarieven

Rijssenbeek Advocaten hanteert aantrekkelijke prijzen:

  • € 860,–        voor verenigingen met 1 tot en met 49 percelen;
  • € 1.435-        voor verenigingen met 50 tot en met 99 percelen;
  • € 2.039-       voor verenigingen met 100 tot en met 149 percelen;
  • € 2.665-       voor verenigingen met 150 tot en met 199 percelen;
  • € 3.227         voor verenigingen met 200 tot en met 249 percelen;
  • € 3.823        voor verenigingen met meer dan 250 percelen.

Deze bedragen zijn inclusief omzetbelasting, gebaseerd op het peiljaar 2020 en geldig voor de hier bedoelde (beheers)verenigingen van recreatieparken. Voor winkeliersverenigingen, winkelcentra en bedrijfsterreinverenigingen etc. gelden andere tarieven. Deze tarieven en de voorwaarden kunt u bij ons opvragen.

Direct aanvragen

Vraag hier direct het abonnement aan voor uw vereniging.

Rijssenbeek Advocaten oefent geen verzekeringsbedrijf uit in de zin van de Wft en biedt geen rechtsbijstandsverzekering aan. Daardoor kan een vereniging niet zonder meer aanspraak op de OJD maken, wanneer er bijstand in een gerechtelijke procedure wordt gevraagd. Rijssenbeek Advocaten bekijkt per zaak of de gerechtelijke procedure onder de werking van de OJD valt. Vooraf kunnen daarover geen afspraken worden gemaakt.

Rijssenbeek Advocaten - Velperweg 35-1 - 6824 BE Arnhem - E info@rijssenbeek.nl - T 026 - 443 42 49

© Copyright 2019 - Rijssenbeek Advocaten

Website gerealiseerd door RIFF Online.