Juridisch Abonnement voor uw VvE

Datum 16 / 02 / 2018
Door Rijssenbeek Advocaten In Nieuwsberichten en Blog

Bekijk onze promotiefilm

Met ons juridisch abonnement bieden wij VvE’s continue ondersteuning, bijstand en actuele informatie op het gebied van appartementsrecht. Daar ligt onze kracht en expertise. In meer dan 75% van de gevallen lukt het ons door advies en bemiddeling uit de rechtszaal weg te blijven. Samen met onze hoge kwaliteit, praktische adviezen, snelheid en korte lijnen, maakt dat Rijssenbeek Advocaten de juiste partij voor VvE’s.

Om de keuze voor een goed juridisch adviseur voor uw VvE nog makkelijker te maken hebben wij een korte animatie gemaakt. Daarin wordt uitgelegd wat de pluspunten van ons juridisch abonnement zijn.

Deze animatie kan eenvoudig vertoond worden op de vergadering, zodat de leden goed op de hoogte zijn op het moment dat hierover een besluit wordt genomen.

Wij ontzorgen de VvE. Zend u deze link dan ook vooral mee als vergaderstuk bij de digitale uitnodiging en doe er uw voordeel mee!

Terug naar overzicht

Juridische abonnementen

Met onze abonnementen bieden wij continue juridische ondersteuning, bijstand en actuele informatie op het gebied van appartementsrecht.

Juridische abonnementen

Nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en nieuwsberichten? Meld u zich dan aan voor onze nieuwsbrief.

Rijssenbeek Advocaten - Velperweg 35-1 - 6824 BE Arnhem - E info@rijssenbeek.nl - T 026 - 443 42 49

© Copyright 2015 - Rijssenbeek Advocaten

Gerealiseerd door Nicetoclick.com