Geslaagde Dag van de VvE-Beheerder

Datum 19 / 03 / 2018
Door Rijssenbeek Advocaten In Nieuwsberichten en Blog

Op donderdag 8 maart 2018 vond voor inmiddels de 14e keer de Dag van de VvE-beheerder plaats.

De Apenheul te Apeldoorn was dit jaar als locatie gekozen. Het jaarlijks door Rijssenbeek Advocaten georganiseerde evenement was voor ca. 300 VvE-beheerders uit het hele land wederom een mix van lering en vermaak.
De dag begon met een juridisch inhoudelijk gedeelte. Mede op basis van recente jurisprudentie werden de actualiteiten op het gebied van debiteurenbeheer binnen VvE’s alsmede het digitaal vergaderen en stemmen behandeld. Daarbij was voor de VvE-beheerders een actieve rol weggelegd. Hun kennis op het gebied van het appartementsrecht werd op interactieve wijze, namelijk via de smartphone, getest.
Daarna gaf bioloog en apendeskundige Patrick van Veen op enthousiaste en humoristische wijze een voordracht, waarbij de opvallende gelijkenis tussen sociaal (oer)gedrag van apen en mensen centraal stond. Waarom vertonen we bepaald gedrag? Waarom ontstaan problemen? Hij gebruikte hierbij het gedrag van apen als voorbeeld. Zij hebben immers geen last van schaamte, rationele benaderingen, cultuur of verhullende kleding.
Tot slot werd op de Rijssenbeek netwerkborrel in de Kambizuri Lodges nagepraat en werden contacten opgehaald.
Wij kijken terug op een geslaagde dag!

Terug naar overzicht

Juridische abonnementen

Met onze abonnementen bieden wij continue juridische ondersteuning, bijstand en actuele informatie op het gebied van appartementsrecht.

Juridische abonnementen

Nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en nieuwsberichten? Meld u zich dan aan voor onze nieuwsbrief.

Rijssenbeek Advocaten - Velperweg 35-1 - 6824 BE Arnhem - E info@rijssenbeek.nl - T 026 - 443 42 49

© Copyright 2015 - Rijssenbeek Advocaten

Gerealiseerd door Nicetoclick.com