Doelgroepen

Al meer dan 25 jaar zijn wij de huisadvocaat voor VvE’s. We schakelen met bestuurders, leden en beheerders van VvE’s. Daarnaast werken we voor woningcorporaties, grote commerciële verhuurders en bestuurders en beheerders van recreatieparken en verenigingen.

Vereniging van Eigenaren (VvE’s)

Rijssenbeek Advocaten is gespecialiseerd in het adviseren van VvE’s over appartementsrecht en rechtsgebieden die op het snijvlak daarvan liggen. VvE’s komen in aanraking met diverse vraagstukken die een juridische blik vereisen. Denk aan de organisatie van vergaderingen, het contracteren van derden, het opstellen van reglementen, het afsluiten van verzekeringen en overtreding van de regels door appartementseigenaren of huurders.

Wij ontzorgen VvE’s in dit soort kwesties, zodat de vereniging niet voor verrassingen komt te staan en zich kan focussen op haar kerntaken. Speciaal voor VvE’s heeft Rijssenbeek Advocaten een juridisch abonnement ontwikkeld. Met het juridisch abonnement bieden we bestuurders en beheerders van VvE’s continue juridische ondersteuning, bijstand en actuele informatie op het gebied van het appartementsrecht.

Juridische abonnementen

Met onze abonnementen bieden wij continue juridische ondersteuning, bijstand en actuele informatie op het gebied van appartementsrecht.

Juridische abonnementen

Rijssenbeek Advocaten - Velperweg 35-1 - 6824 BE Arnhem - E info@rijssenbeek.nl - T 026 - 443 42 49

© Copyright 2019 - Rijssenbeek Advocaten

Website gerealiseerd door RIFF Online.