De dag van de VvE-Beheerder: 5 maart 2020 De PowerPoint Presentaties

Datum 03 / 04 / 2020
Door Rijssenbeek Advocaten In Kennisbank, Nieuwsberichten en Blog

Het lijkt alweer lang geleden. Op donderdag 5 maart 2020 vond de Dag van de VvE-beheerder plaats. Het Instituut Fysieke Veiligheid was dit jaar de locatie en het thema was veiligheid. Als service (en geheugensteun-voor de VvE beheerders die aanwezig waren) sturen wij u de PowerPoint-presentaties van mr. Ali El Fathi en mr. Tom Gilsing.

mr. Ali El Fathi gaf samen met Michel Aartse van Liander een presentatie over gevaarzetting bij hennepplantages binnen appartementencomplexen en de taken en verantwoordelijkheden van de VvE-beheerder bij criminaliteit binnen appartementencomplexen.

De PowerPoint-presentatie van mr. Ali El Fathi treft u hier.

mr. Tom Gilsing gaf vervolgens met Margo Karemaker, promovenda bij de Universiteit Maastricht, een presentatie over de bijzondere risico’s van senioren in appartementencomplexen en de speciale taken en verantwoordelijkheden van de VvE-beheerder in dat kader.

De PowerPoint-presentatie van mr. Tom Gilsing treft u hier.

Neemt u gerust contact met ons op als u vragen of opmerkingen heeft, ook wanneer uw vraag is gericht aan Michel Aartse (Liander) of Margo Karemaker (Instituut Fysieke Veiligheid).

Terug naar overzicht

Juridische abonnementen

Met onze abonnementen bieden wij continue juridische ondersteuning, bijstand en actuele informatie op het gebied van appartementsrecht.

Juridische abonnementen

Nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en nieuwsberichten? Meld u zich dan aan voor onze nieuwsbrief.

Rijssenbeek Advocaten - Velperweg 35-1 - 6824 BE Arnhem - E info@rijssenbeek.nl - T 026 - 443 42 49

© Copyright 2019 - Rijssenbeek Advocaten

Website gerealiseerd door RIFF Online.