Coronavirus en de gevolgen voor onze dienstverlening

Datum 16 / 03 / 2020
Door Rijssenbeek Advocaten In Nieuwsberichten en Blog

De uitbraak van het coronavirus noodzaakt ons om maatregelen te treffen om de gezondheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen.

Rijssenbeek Advocaten blijft operationeel en u kunt met een gerust hart een beroep blijven doen op onze dienstverlening. Ons kantoor blijft voor u telefonisch bereikbaar op ons kantoornummer 026 443 42 49 en digitaal op info@rijssenbeek.nl en de bij u bekende e-mailadressen van advocaten en juristen.

Wel hebben wij afgelopen vrijdag besloten om de bezetting op ons kantoor te beperken. Al onze advocaten en juristen werken voorlopig tot 6 april a.s. vanuit huis. Fysieke afspraken op ons kantoor en buiten kantoor zijn om die reden tot die datum niet mogelijk. Voor reeds geplande afspraken zal in overleg een nieuwe datum worden gevonden of kunnen zo mogelijk worden omgezet in een conference call. In een dergelijk geval zal contact met u worden opgenomen.

Inmiddels heeft de Rechtspraak besloten vanaf dinsdag 17 maart a.s. de rechtbanken, gerechtshoven en bijzondere colleges te sluiten, met uitsluiting van urgente zaken. Deze maatregel geldt in eerste instantie tot 6 april a.s. Zodra meer informatie bekend wordt zullen wij cliënten met lopende zaken informeren.

Neemt u bij vragen gerust contact op.

Namens Rijssenbeek Advocaten

Esther van Riet, Hubert Braakhuis, Marnix Nijenhof en Mark van der Lubbe.

Terug naar overzicht

Juridische abonnementen

Met onze abonnementen bieden wij continue juridische ondersteuning, bijstand en actuele informatie op het gebied van appartementsrecht.

Juridische abonnementen

Nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en nieuwsberichten? Meld u zich dan aan voor onze nieuwsbrief.

Rijssenbeek Advocaten - Velperweg 35-1 - 6824 BE Arnhem - E info@rijssenbeek.nl - T 026 - 443 42 49

© Copyright 2019 - Rijssenbeek Advocaten

Website gerealiseerd door RIFF Online.