Boek over appartementsrecht en VvE’s verschenen

Datum 11 / 09 / 2019
Door Rijssenbeek Advocaten In Kennisbank, Nieuwsberichten en Blog

Op verzoek van Stichting Ars Aequi hebben Radboud Peutz en Hubert Braakhuis een boek (105 p.) geschreven over het appartementsrecht.

In het boek wordt het wettelijk kader van het appartementsrecht – waaronder in dit geval ook begrepen de Vereniging van Eigenaars – op relatief kort en bondige wijze behandeld. Dit wettelijk kader is niet alleen onontbeerlijk voor een student rechtsgeleerdheid en praktijkjurist, maar voor eenieder die in de dagelijks praktijk te maken heeft met het appartementsrecht. In een concreet geval kunnen dan de akte van splitsing en de vele verschillende (model)reglementen juist worden geïnterpreteerd en toegepast. Bovendien worden de nodige handvatten geboden voor verdere verdieping door de vele verwijzingen naar de parlementaire geschiedenis, literatuur en de rechtspraak.

Het boek is te bestellen via  www.arsaequi.nl of via de boekhandel.

Terug naar overzicht

Juridische abonnementen

Met onze abonnementen bieden wij continue juridische ondersteuning, bijstand en actuele informatie op het gebied van appartementsrecht.

Juridische abonnementen

Nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en nieuwsberichten? Meld u zich dan aan voor onze nieuwsbrief.

Rijssenbeek Advocaten - Velperweg 35-1 - 6824 BE Arnhem - E info@rijssenbeek.nl - T 026 - 443 42 49

© Copyright 2019 - Rijssenbeek Advocaten

Gerealiseerd door Nicetoclick.com