Het beste idee van de VvE

Datum 29 / 09 / 2017
Door Rijssenbeek Advocaten In Nieuwsberichten en Blog

Rijssenbeek Advocaten bestaat 25 jaar. In al die jaren hebben wij veel VvE’s met raad en daad bijgestaan. We zijn daarbij wonderlijke, goede, leuke en creatieve situaties en ideeën tegengekomen. Of het nu bijvoorbeeld gaat om verduurzaming of toegankelijkheid van het gebouw, efficiënt(er) vergaderen, onderlinge contacten tussen de bewoners, leefbaarheid of kostenbesparing, de vindingrijkheid binnen VvE’s is groot, zo hebben wij mogen vaststellen.

 

Die vindingrijkheid willen we belonen, want wie jarig is trakteert.

Wij dagen álle VvE’s in Nederland uit.

Heeft uw VvE een goed en/of creatief idee – dat op welk vlak dan ook betrekking heeft op de VvE – en dat op korte termijn uitgevoerd moet gaan worden? Beschrijf dit dan in maximaal één A-4tje.

De twee VvE’s met het naar ons oordeel beste en/of meest creatieve idee zullen elk een sponsorbijdrage van € 250,- ontvangen om dat idee te verwezenlijken.

De inzendingen dienen uiterlijk 1 december 2017 door ons te zijn ontvangen en wel op het navolgende e-mailadres: hetbesteideevandevve@rijssenbeek.nl.

Op 15 december 2017 zullen we bekend maken welke VvE’s de sponsorbijdrage zullen ontvangen.

Veel succes en we zijn benieuwd !

Terug naar overzicht

Juridische abonnementen

Met onze abonnementen bieden wij continue juridische ondersteuning, bijstand en actuele informatie op het gebied van appartementsrecht.

Juridische abonnementen

Nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en nieuwsberichten? Meld u zich dan aan voor onze nieuwsbrief.

Rijssenbeek Advocaten - Velperweg 35-1 - 6824 BE Arnhem - E info@rijssenbeek.nl - T 026 - 443 42 49

© Copyright 2015 - Rijssenbeek Advocaten

Gerealiseerd door Nicetoclick.com